top of page

Eljutni az életben oda, ahova szívünk és vágyaink hívnak, sokszor lehetetlennek látszik. Lehet, hogy a jelen apró-cseprő nehézségei, lehet, hogy kishitűségünk, lehet, hogy komoly megrázkódtatások akadályoznak minket abban, hogy előre lépjünk. A műhelymunkában azon dolgozunk, hogy kijelöljük a fontos változásokhoz vezető utat, és leküzdjük az előttünk tornyosuló akadályokat. 

formatumcucc.jpg
Követem az életem hívását
2019. október. 3-5.

Unod már a közhelyeket arról, hogy hogyan kellene élned, hogy mit kellene csinálnod, és legfőképpen, hogy mit is kellene érezned? Unod a jó tanácsokat és azt, hogy mások akarják megmondani, hogy ki vagy? Itt utána járhatsz annak, hogy te mit akarsz, te merre mész, hova hív a te személyes, senki máséval össze nem téveszthető életed.

PSZICHODRÁMA Csoportok

Ha úgy érzed, hogy befagyott a lelked, vagy csak belemerevedtél a megszokásokba, hogy a régi, unalomig ismert köröket futod újra és újra, itt a lehetőség, hogy megolvaszd a lelked anyagát, és új formákba öntsd. Ha  változásra van szükséged, és szeretnéd, ha ez nem csak a felszínen zajlana, hanem a lelkedben elő legmélyebb vágyaidhoz vezetne el, csatlakozz 250 órás pszichodráma csoportunkhoz, ahol biztonságos keretek között, alkotó és cselekvő módon, egymást segítve és egymástól tanulva tudjuk megtenni a legfontosabb lépéseket. 

Tudod, hogy az élet többet tartogat a számodra, és elindulnál felé? Úgy érzed, hogy elveszel a kényszerek és elvárások sűrűjében, miközben szeretnéd, hogy az életed igazán Rólad szóljon? A teendőid között már alig maradt hely arra, amire igazán vágysz, pedig te szeretnél örülni a mindennapoknak is? 

Ha úgy érzed, hogy áttörnél belső akadályaidon, elakadásaidon, és eljutnál oda, ahova a szíved vezetne – Ha úgy érzed, hogy többet tartogat számodra az élet, mint amit eddig megvalósítottál – Ha úgy érzed, hogy elindulnál új irányokba, mert új dolgokra vágysz – gyere el Nyílt Estünkre, és ismerkedj meg a pszichodráma kreatív és sorsformáló módszerével!

Számtalanszor állít az élet olyan kihívások elé, melyekről azt gondoljuk, meghaladják erőnket, meghaladják képességeinket, mégis képesek vagyunk újra és újra megbirkózni mindezekkel. Az emberi lélek különleges képessége, hogy mindenből képes tanulni, és minden helyzetet képes a fejlődése szolgálatába állítani.

Érezted már úgy, hogy az életed nem egészen rólad szól? Érezted már úgy, hogy mások akarják megírni a te forgatókönyvedet? Szoktál arra gondolni, hogy messze kerültél egykori vágyaidtól és csak sodródsz azzal, ami adódik? Vagy éppen elakadtál annál a kérdésnél, hogy merre is vedd az irányt? Szoktál arra gondolni, hogy az életnek többnek kell lennie, mint amilyennek most látszik?

Unod már a közhelyeket arról, hogy hogyan kellene élned, hogy mit kellene csinálnod, és legfőkképpen, hogy mit is kellene érezned? Unod a jó tanácsokat és azt, hogy mások akarják megmondani, hogy ki vagy? Itt utána járhatsz annak, hogy te mit akarsz, te merre mész, milyen a te személyes, senki máséval össze nem téveszthető életed.

bottom of page