top of page
COACHING

A coaching folyamán egyéni munkában dolgozunk az életednek azokkal a területeivel, ahol elakadást, nehézséget, érzelmi konfliktust érzel, vagy ahol egyszerűen csak tanulni, fejlődni szeretnél.

A munka folyamán elsősorban arra fókuszálunk, hogy miként tudjuk elérni, hogy szabadon és elképzeléseidnek megfelelő módon tudj döntéseket hozni és cselekedni. Gyakori, hogy felszínre kerülnek az előrevivő és a korlátozó hiedelmeid; az életed jól működő területei és azok, ahol önmagad öntudatlanul akadályozod; felelősséged önmagadért és másokért, és az is, hogy mi nem a te felelősséged; az önmagaddal való kapcsolat: (ön)bizalom, (ön)értékelés, (ön)elfogadás; a kapcsolataidban, párkapcsolatodban megélt érzéseid, szerepeid, működéseid; életed, munkád szervezettségének lehetőségei és akadályai; céljaid és motivációid, előmeneteled és eredményeid; az életed értelmességének, jelentőségének kérdései; és minden más, amit ide hozol, és amivel szeretnél dolgozni. 

Heti vagy kétheti rendszerességgel egy-egy órás üléseken dolgozunk. A coaching témáját, céljait, hosszát, rendszerességét és egyéb kereteit az első ülésen egyeztetjük. 

bottom of page