top of page
PSZICHODRÁMA Csoportok
Teremts szabadságot     2019. februártól

!

150 órás pszichodráma csoport
Lőrincz Éva és Zánka András vezetésével
 
Tudod, hogy az élet többet tartogat a számodra, és elindulnál felé? Úgy érzed, hogy elveszel a kényszerek és elvárások sűrűjében, miközben szeretnéd, hogy az életed igazán Rólad szóljon? A teendőid között már alig maradt hely arra, amire igazán vágysz, pedig te szeretnél örülni a mindennapoknak is? 
Magányosnak és üresnek érzed magad, és szeretnéd, hogy kapcsolataid újra élettelik és táplálók lennének? Gépiesek és fárasztóak a mindennapjaid és jó lenne értelmes célokat látni magad előtt, melyek lendületbe hozhatnak? Vagy éppen fontos döntések előtt állsz, magad sem tudva mit is akarsz, miközben sodródás helyett a saját utadat akarod járni?
 
A pszichodráma csoportban biztonságot adó keretek között kerülhetünk kapcsolatba a számunkra legfontosabb kérdésekkel. Egymást segítve és egymástól tanulva fejlődünk. Kapva és adva építjük bízni tudásunkat és önbizalmunkat. Megtanuljuk aktívan, bevonódva és részt vevően alakítani a sorsunkat és kapcsolatainkat. Új, örtömtelibb látásmódokat fejlesztünk ki alkotó és cselekvő módon. Képessé válunk új, korábban elképzelhetetlennek tartott, szabadabb és örömtelibb működések megteremtésére.
 
Csatlakozz 150 órás csoportunkhoz, hogy együtt kutathassuk szabadságunk lehetőségeit.

Időbeosztás

A csoportmunka kéthavonta két és fél napos időkeretben zajlik.
Csütörtökön: 18-22:00,  pénteken és szombaton: 9:30-18:00.

Első alkalom: 2019. február 7-9.
Várható befejezés: 2020. május
 

Helyszín

Zofra terem
1065 Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 43.
I. em 4. 20-as kapucsengő

Érdeklődés és jelentkezés

Lőrincz Éva

+36 20 385 2820

pszichodrama@gmail.com

(Csikós Judit, szervező)

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page